Bine ai venit,
Romana (RO) / RON
Limba:
Moneda:
Ok
Categorii
Publica anunt Servicii Magazine Asociatii de vanatoare Poligoane de tir Cursuri arme

Importanța echipamentului tehnico-tactic în jocul de airsoft

S.C. ODESCO-SNACK S.R.L
S.C. ODESCO-SNACK S.R.L Vezi profil utilizator

Importanța echipamentului tehnico-tactic în jocul de airsoft - earme.ro

Considerat de mulți dintre cunoscători ca fiind o formă de relaxare ideală pentru orice persoană cu vârsta de peste 18 ani, airsoftul este un sport care pune accentul și pe dezvoltarea aptitudinilor umane. De aceea, un rol foarte important îl joacă echipamentul tehnico-tactic și-n special tot ceea ce ține de categoria arme airsoft (pe https://www.airsoft.ro/arme-airsoft găsești cele mai noi replici de close și long range combat).
Jucătorii de airsoft conștientizează necesitatea deținerii unor arme de calitate, care să le ofere siguranță pe câmpul de joc, atât lor, cât și celorlalți participanți la joc. Fiecare categorie de jucător își va alege cu atenție echipamentul de joc, pentru că, de cele mai multe ori, pe câmpul de luptă totul pare și mai real. Ceea ce înseamnă că ai nevoie de arme care să fie bine calibrate și să aibă precizie maximă în atingerea țintei!
Arsenalul de airsoft - emblema oricărui jucător!
Există 4 clase de jucători la airsoft, fiecare categorie având propriile caracteristici, care o diferențiază de celelalte. Un țintaș va aprecia un model de top de pușcă precum M15A4 JPM 9.8, DLV 36 sau un Tactical Sniper GNB, în timp ce un infanterist se va dota cu PL CZ SCORPION EVO 3 A1 sau cu un GC INTERMEDIATE - FIRE HAWK - BLACK – COMBO. În acest timp, un lunetist va prefera să aibă arme cu lunetă de tipul STEYR SSG 69 P2, SNIPER G-SPEC VSR-10 - BLACK sau SNIPER G-SPEC VSR-10 – OD. Mitraliorii vor fi atrași de modele de tip SR-47 RPK - FULL METAL, TRIDENT LMG ENHANCED sau MITRALIERA UMG, pentru că dispune de o forță de tragere excelentă.
Toate aceste modele pot fi găsite pe Airsoft.ro, alături de alte accesorii, precum bile de tragere de 0,20 grame și echipamente de protecție. O armă de calitate îți va permite să estimezi în mod corect puterea de foc, astfel încât să nu pui în pericol ceilalți jucători. Trebuie să-ți achiziționezi doar replici originale, care să-ți garanteze atât ție, cât și celorlalți combatanți că integritatea personală le va fi respectată. Mai mult decât atât, jocul de airsoft înseamnă responsabilitate față de propriile acțiuni, dar și în ceea ce îi privește pe ceilalți participanți la luptă.
De aceea, în funcție de categoria preferată de jucător trebuie să-ți alegi cu grijă armele, să le verifici înainte de începerea jocului și să le menții în cea mai bună stare. Fiind responsabil față de armele tale, cu siguranță că ești responsabil și față de ceilalți și înțelegi cu adevărat ce înseamnă jocul de airsoft!

ARTICOLE SIMILARE
Porcul Mistret.

Porcul Mistret.

Porcul mistreț ( sus scrofa) - cavalerul negru sau,, jnițălu' ortacului român" Mamifer omnivor cu larga răspândire în Europa, N Africii și parte din Asia, animal preponderent nocturn, mistrețul reprezinta poate cel mai râvnit vânat pt vânătorul mioritic majoritar! Acesta(mistrețul ca despre el vorbim) se hrănește în mare ...

ilie alexandru ionut

Articol postat la: 06.03.2021

Nagy Francisc - Doctorul armelor de vânătoare

Nagy Francisc - Doctorul armelor de vânătoare

Cel mai bun armurier din ţară este bistriţean. Face meseria asta de-o viață și este atât de priceput încât soţii Ceauşescu foloseau la masă cuţite făcute de el, iar la fiecare zi de naştere, Comitetul Central, îi comanda câte o garnitură completă. Astăzi nea Feri se ocupă mai tot timpul cu repararea armelor. A celor adevăra...

eARME

Articol postat la: 24.06.2014

Lansare eArme.ro

Lansare eArme.ro

Ești pasionat de vânătoare? Atunci ai ajuns unde trebuie. Din 14 martie, site-ul earme.ro îți poate oferi tot ce ai nevoie. Aici găsești ofertele magazinelor de arme , asociațiilor de vânătoare, poligoanelor de tir, precum și numeroase anunţuri care te pot ajuta să fii cel mai bun. Totodată, am creat o secţiune specială în care...

eARME

Articol postat la: 12.03.2014